Aanmelden rondleiding Kind inschrijven

UK 1 & 2

De jongste kinderen bij United Kids geven in de eerste maanden hun eigen ritme aan. Naarmate ze ouder worden, willen kinderen steeds meer gaan ontdekken. Wij zijn ervan overtuigd, dat kinderen in deze leeftijdscategorie het best ontwikkelen door voldoende rust en regelmaat te geven. Onze kinderopvang is ingericht met materialen die afgestemd zijn op de kinderen van deze leeftijden.

Bekijk hier onze aanpak.

Over de leeftijd

In UK 1 & 2 zitten kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar. In het eerste jaar doorloopt het kind verschillende ontwikkelingsfases. Ze kijken naar elkaar, imiteren en raken elkaar graag aan. in het tweede levensjaar worden het al echte ontdekkingsreizigers. Samen gaan wij erop uit om de wereld te ontdekken. In de groep wordt er samen gegeten, gezongen en muziek gemaakt.

Speerpunten

– Leren draaien, zitten, staan & lopen
– Zelfstandig leren eten en drinken
– Geluiden maken en losse woorden zeggen

United Kids

UK 3 & 4

Ontdek de wonderlijke wereld van deze kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Elke ochtend starten wij gezamenlijk met een gezellig kringgesprek, waarin de dag wordt doorgenomen. Onze aanpak gaat verder dan de muren van de groep, waardoor kinderen in contact komen met de diverstiteit van de wereld om hen heen. Wij bieden een stimulerende omgeving met voldoende uitdaging voor deze ontdekkingsreizigers. Het avontuur begint hier, waar leren en vrij spelen hand in hand gaan.

Over de leeftijd

In deze groep zitten kinderen tussen 2 en 4 jaar. In deze 2 jaar beleven kinderen een bloeiende ontwikkelingsfase waarin ontdekking centraal staat. Deze periode is van onschatbare waarde, want het vormt de basis voor cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling. Het is een tijd waarin hun persoonlijkheid zich begint te vormen, en ze ontwikkelen essentiële vaardigheden zoals taal en motoriek.

Speerpunten

– Volledige zinnen zeggen
– Saamhorigheidsgevoel/vriendschappen
– Ontwikkeling van fijnmotoriek

Voordelen hiervan
 • Vertrouwde
  omgeving
 • Vertrouwde
  juf/leidster
 • Zorgeloos
  genieten
United Kids
United Kids

BSO

In onze BSO kunnen kinderen na schooltijd terecht. Was het kind al bekend bij ons, dan blijft het in een vertrouwde omgeving. De BSO biedt verschillende mogelijkheden om uit te rusten, te lezen of samen te spelen. Ook staan er maandelijks leuke activiteiten op het programma.

Neem gerust een kijkje op onze Facebook pagina!

Over de leeftijd

Kinderen kunnen vanaf 4 jaar aangemeld worden voor de BSO en loopt door tot 13 jaar. Activiteiten worden afgestemd op de themas van de plaatselijke scholen en de seizoenen. Kinderen van alle leeftijden helpen elkaar en stimuleren om zich verder te ontwikkelen.

Speerpunten

– Ontwikkeling van sociale competenties
– Normen en waarden leren
– Ontwikkeling van verantwoordelijkheidsgevoel

Voordelen hiervan
 • Vertrouwde
  omgeving
 • Vertrouwde
  juf/leidster
 • Zorgeloos
  genieten

HEB JE VRAGEN ?
OF WIL JE EEN KLACHT INDIENEN ?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Tel: 06 57 04 86 32

E-mail: info@unitedkids.nl


  Rondleidingen

  Wij begrijpen dat het fijn is om voor de aanmelding de locatie zelf nog eens te bekijken. Op deze manier krijg je het 'UK' gevoel en weet jij of dit bij je eigen wensen past. Tot dan!

  Aanmelden rondleiding

  Inschrijvingen

  Leuk dat jij je kind wilt inschrijven bij United Kids! Laat via de mail weten om hoeveel dagen het gaat en welke dagen. Wij reageren binnen 48 uur.

  Kind inschrijven