Aanmelden rondleiding Kind inschrijven

Babygroep

De jongste kinderen bij United Kids geven in de eerste maanden hun eigen ritme aan. Wij zijn ervan overtuigd, dat kinderen in deze leeftijdscategorie het best ontwikkelen door voldoende rust en regelmaat te geven. Alle ervaringen en indrukken worden gedurende de slaap verwerkt. Onze kinderopvang is ingericht met materialen die afgestemd zijn op de kinderen van deze leeftijd.

Bekijk hier onze aanpak.

Over de leeftijd

In de babygroep van onze kinderopvang zitten kinderen in de leeftijd van 0 tot 1,5 jaar. In deze eerste maanden doorloopt het kind verschillende ontwikkelingsfases. Kinderen spelen nu vooral nog naast elkaar. Ze kijken naar elkaar, imiteren en raken elkaar graag aan.
De zintuigprikkelingen stimuleren deze ontwikkelingsfases. In de groep wordt er samen gegeten, gezongen en muziek gemaakt.

Speerpunten

– Leren draaien, zitten, staan & lopen
– Zelfstandig leren eten en drinken
– Geluiden maken en losse woorden zeggen

Voordelen hiervan
 • Vertrouwde
  omgeving
 • Vertrouwde
  juf/leidster
 • Zorgeloos
  genieten
United Kids
United Kids

Dreumesgroep

Vanaf de eerste verjaardag van een kind, veranderd het in een dreumes.
De belevingswereld veranderde tijdens de overgang van kruipen naar lopen. Samen met andere kinderen op ontdekking gaan. Klimmen, verstoppen, dansen en samen zingen. Alles krijgt een naam en een betekenis. Hierdoor ontstaat er steeds meer interactie tussen de kinderen en de leidster.

Over de leeftijd

In de dreumesgroep van onze kinderopvang zitten kinderen in de leeftijd tussen 1,5 en 2,5 jaar. Kinderen houden zich een spiegel voor. Ze leren van elkaar en met elkaar. Het nadoen en samen doen stimuleert deze ontwikkelingsfase. Kinderen slapen over het algemeen nog maar 1 keer per dag, waardoor er voldoende ruimte blijft voor overige activiteiten.

Speerpunten

– Herkenning en bewustwording
– Gebruikt woordcombinaties
– Zindelijkheid

Voordelen hiervan
 • Vertrouwde
  omgeving
 • Vertrouwde
  juf/leidster
 • Zorgeloos
  genieten

peutergroep

Welkom in de fantasiewereld van een peuter. Spelen met elkaar is nu het leukste wat er is. Samen verkleden en duiken in een gezamenlijk fantasiespel. De groep bestaat uit twee lokalen, waar veel aandacht is besteed aan speelhoeken. Peuters zijn zich erg bewust dat zij binnen kort naar school gaan.

Over de leeftijd

In deze groep zitten kinderen tussen 2,5 en 4 jaar. De laatste 1,5 jaar op het kinderdagverblijf. Spelenderwijze worden zij voorbereid op de overgang naar de basisschool. Kinderen vanaf 2,5 jaar beginnen steeds meer een eigen karakter te vormen en een eigen wil te krijgen.

Speerpunten

– Volledige zinnen zeggen
– Saamhorigheidsgevoel/vriendschappen
– Ontwikkeling van fijnmotoriek

Voordelen hiervan
 • Vertrouwde
  omgeving
 • Vertrouwde
  juf/leidster
 • Zorgeloos
  genieten
United Kids
United Kids

BSO

In onze BSO kunnen kinderen na schooltijd terecht. Was het kind al bekend bij ons, dan blijft het in een vertrouwde omgeving. De BSO biedt verschillende mogelijkheden om uit te rusten, te lezen of samen te spelen. Ook staan er maandelijks leuke activiteiten op het programma.

Neem gerust een kijkje op onze Facebook pagina!

Over de leeftijd

Kinderen kunnen vanaf 4 jaar aangemeld worden voor de BSO en loopt door tot 13 jaar. Activiteiten worden afgestemd op de themas van de plaatselijke scholen en de seizoenen. Kinderen van alle leeftijden helpen elkaar en stimuleren om zich verder te ontwikkelen.

Speerpunten

– Ontwikkeling van sociale competenties
– Normen en waarden leren
– Ontwikkeling van verantwoordelijkheidsgevoel

Voordelen hiervan
 • Vertrouwde
  omgeving
 • Vertrouwde
  juf/leidster
 • Zorgeloos
  genieten

HEB JE VRAGEN ?
OF WIL JE EEN KLACHT INDIENEN ?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Tel: 06 57 04 86 32

E-mail: info@unitedkids.nl


  Rondleidingen

  Wij begrijpen dat het fijn is om voor de aanmelding de locatie zelf nog eens te bekijken. Op deze manier krijg je het 'UK' gevoel en weet jij of dit bij je eigen wensen past. Tot dan!

  Aanmelden rondleiding

  Inschrijvingen

  Leuk dat jij je kind wilt inschrijven bij United Kids! Laat via de mail weten om hoeveel dagen het gaat en welke dagen. Wij reageren binnen 48 uur.

  Kind inschrijven